Night Knights

Opis forum

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2008-04-07 17:46:10

Cristopher

Członek [N.K]

Punktów :   

Synteza

Witam

Jako załozyciel gildii chciałbym ogłosić głosowanie, którego tematem jest Synteza z gildią

[=Her=] Święta Piątka. Wpisałem ten temat gdyż uwarzam że takie decyzje powinna

podejmować cała gildia a nie sami Admini, dlatego tez prosze o napisanie swojego zdanie na ten temat.

Mianowicie czy jesteście za czy przeciw??.

Ostatnio edytowany przez Cristopher (2008-04-07 17:48:55)

#2 2008-04-07 17:58:35

Fozzie

Administrator

Punktów :   

Re: Synteza

Ja tam jestem ZA.
Mocni gracze i napewno z doświadczeniem przydadza sie w gildii. No i może zaczna się odzywać na forum:)

#3 2008-04-07 18:01:18

lotoore

Członek [N.K]

Punktów :   

ja niemam nic przeciwko temu

#4 2008-04-07 18:06:42

Marcus William Anegondal

Administrator

Punktów :   

Tutaj trzeba uwzględnic oczywiście, że nie wiadomo czy w ogóle będą chętni. Wysłałem do nich zapytanie mam nadzieje, że się zgodzą a potem będę negocjował warunki. Będę pisał na bieżąco jak się posuwa sprawa.
Trzeba też zaznaczyc, że prawdopodobnie nie będzie to na zasadzie, że my ich wchłoniemy, ale nie zgodzę się też, że oni nas. Spróbuje wynegocjowac całkowicie nową gildię do której przejdą członkowie obu gildii. Czy z naszej czy z ich ją zrobimy to się okaże, kłopotem też może byc kasa, gdyż my mamy zamek na poziomie 4, a oni na 5 więc obydwie gildie sporo kasy powpłacały i trzeba będzie wymyślic coś, żeby nikt nie był poszkodowany.
Na razie to tyle będę informował na bieżąco.

Dop. Dobra wiadomośc Hersjan wyraził zainteresowani, teraz tylko trzema ustalic warunki tu mogą byc małe trudności, ale myślę, że sobie poradzimy , dla wygody będę z nim gadał na gg.

Dop 2. Cóż negocjacje z Hersjanem potoczyły się w o wiele szybszym tempie niż się spodziewałem. Był zadziwiająco pozytywnie nastawiony do syntezy. Sytuacja wygląda tak:
Jako iż oni są pierwszą gildią na serwerze jutro - luba nawet dziś jak kto woli - przechodzimy do ich gildii.
Nie będzie to jednak na zasadzie, że oni nas wchłaniają. Zmieni się sztandar i nazwa gildii.
Będziemy nową gildią.
Będzie rada, a w radzie 2 członków od nas i 2 członków od nich. Już sami sobie wybierzemy jak to będzie.
Resztę będziemy wymyślac w trakcie.
Ja odejde ostatni, żeby upewnic się, że wszystko poszło sprawnie i usunąc naszą gildię.
Dobra informacja dla fanów wojen jest taka, że już będziemy mogli szybko zacząc jakąś wojnę.

#5 2008-04-08 08:54:39

lotoore

Członek [N.K]

Punktów :   

jak narazie niewidac zeby ktos sie przenosil chyba nikt tego nie czytał a bardziej prawdopodobne ze nawet na formum nie zagladaja . jak zobacze kogos kto sie przeniusl to i ja przejde

#6 2008-04-08 09:58:00

Marcus William Anegondal

Administrator

Punktów :   

Pewnie forum nie czytają, dlatego wysłałem PM do wszystkich w gildii.

#7 2008-04-08 23:16:18

Aneczka

Członek [N.K]

Punktów :   

ja jeste za;) już złożyłam podanie do nowej gildii:)

Stopka forum

RSS